Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Σε αυτόν πέρασαν χειροπέδες για διαρρήξεις και κλοπές

 

Στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα χθες, στη Λεμεσό.

Εναντίον του 21χρονου, διερευνώνται τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, μεταξύ των οποίων και διάρρηξη σε οπλοπωλείο, που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή δεκατριών κυνηγετικών και αεροβόλων όπλων. 

Η διάρρηξη στο οπλοπωλείο, διαπράχθηκε γύρω στις 4.30π.μ. χθες. Ο δράστης, αφού κατάφερε να εισέλθει στο κατάστημα, φέρεται να έκλεψε οκτώ κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο και τέσσερα αεροβόλα πιστόλια. 

 

Από μαρτυρικό υλικό, που συγκεντρώθηκε μετά από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο δράστης της πιο πάνω διάρρηξης, εμπλέκεται και σε δύο άλλες διαρρήξεις, που διαπράχθηκαν, επίσης χθες τα ξημερώματα, σε δύο υπεραγορές στη Λεμεσό. Από τις δύο υπεραγορές, φέρονται να κλάπηκαν καπνικά προϊόντα, συνολικής αξίας €1,480 περίπου. 

 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου. Βάσει της μαρτυρίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.



https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=19430

Δεν υπάρχουν σχόλια: