Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Μπαλτάς και μεταλλικό ρόπαλο του γκολφ βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής

Εντατικές έρευνες διεξάγει το ΤΑΕ Πάφου για τα επεισόδια χθες βράδυ στην Πάφο που είχαν ως αποτέλεσμα δύο πρόσωπα να τραυματιστούν και άλλα δύο να συλληφθούν, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Η σκηνή των επεισοδίων έχει αποκλειστεί, είπε ο κ. Ιωάννου, προσθέτοντας ότι σήμερα θα γίνει επίσκεψη επί τόπου για συλλογή τεκμηρίων ενώ αξιολογούνται, όπως ανέφερε, και άλλες πληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες στο συμβάν. Πρόσθεσε πως δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης εναντίον άλλων προσώπων .
Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου θα γίνουν εξετάσεις από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης είτε στην περιοχή, είτε στην γύρω στην περιοχή με σκοπό να εντοπιστούν και άλλα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή. Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως από τις καταθέσεις που λήφθηκαν από δύο άτομα ηλικίας 31 και 19 ετών οι οποίοι φέρεται να κτυπήθηκαν κατά το επεισόδιο, ανέφεραν πως άλλα τέσσερα πρόσωπα φέρονται να ενέχονται στην υπόθεση εκτός από τους δύο συλληφθέντες και τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΓΝ Πάφου. Αναμένεται, είπε, η εξακρίβωση των στοιχείων τους προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εναντίον τους.
Από τις εξετάσεις στη σκηνή των επεισοδίων, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ακόμη διάφορα τεκμήρια, όπως ένας μπαλτάς και ένα μεταλλικό ρόπαλο του γκολφ.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, είπε ο κ. Ιωάννου, γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για επεισόδια μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων. Οι δύο ομάδες, η κάθε μία αποτελούμενη από εικοσιπέντε περίπου άτομα, έχοντας στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, όπως ξύλα, μαχαίρια κ.ά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο νεαρά πρόσωπα να τραυματιστούν, ενώ από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία με επέμβασή τους, αποκατέστησαν την τάξη, ενώ προέβησαν στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων, ηλικίας 17 και 25 ετών για αυτόφωρα αδικήματα στην σκηνή.
Οι δύο τραυματίες, νεαροί άντρες ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο 20χρονος διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα πλευρών και πνευμοθώρακα, ενώ ο 22χρονος διαπιστώθηκε, ότι φέρει δύο κατάγματα στο αριστερό χέρι. Και οι δύο κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση του 20χρονου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση που αφορά την συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, τη συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οχλαγωγία, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη, μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικών οργάνων.


κυπε

φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: