Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Συμπλοκή μεταξύ δεκάδων Σύρων με μαχαίρια και ξύλα στο κέντρο της Πάφου

 Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλημελλήματος, οχλαγωγίας, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 17 και 25 ετών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στις 22:45 χτες προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην Πάφο.
Συγκεκριμένα δύο ομάδες αλλοδαπών από τη Συρία, αποτελούμενες από 25 άτομα η καθεμιά φέρονται να συγκεντρώθηκαν στην οδό Αθηνάς και να άρχισαν να οχλαγωγούν, να ρίχνουν πέτρες , και να αλληλοχτυπιούνται με μαχαίρια, ξύλα και άλλα επιθετικά όργανα.
Στην σκηνή μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη. Έγιναν δύο συλλήψεις ενός 17χρονου και ενός 25χρονου, και οι δύο από τη Συρία.
Από τα επεισόδια δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 22 ετών επίσης από τη Συρία, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.
Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 20χρονος τραυματίας υπέστη κάταγμα πλευρών και πνευμονοθώρακα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς.
Ο 22χρονος φέρει κατάγματα στο αριστερό χέρι. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε τέσσερα εμπλεκόμενα πρόσωπα βρίσκονται στην Κύπρο με το καθεστώς συμπληρωματικής προστασίας .
Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: