Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Τέσσερις μέρες στο κελί για τα γεγονότα σε Πάφο και Χλώρακα

 Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε τρία πρόσωπα ηλικίας 34, 20 και 17 ετών, που συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων οχλαγωγίας και συμπλοκής που διαπράχθηκαν στην Πάφο και στη Χλώρακα, στις 3 και 4 Ιανουαρίου, 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, για την υπόθεση οχλαγωγίας στις 3 Ιανουαρίου, συνολικά συνελήφθησαν 12 πρόσωπα και για τις 4 Ιανουαρίου, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο τελούν υπό κράτηση και για τις δύο υποθέσεις.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.45 το βράδυ της Δευτέρας, σε περιοχή της Πάφου, δύο ομάδες προσώπων, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 20 ετών και να προκληθούν ζημιές σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας. Την επόμενη μέρα, γύρω στις 6.50 το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, 150 περίπου άτομα, τα οποία συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: