Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

4000 ευρώ πρόστιμο σε υπεραγορά

 Συνολικά επτά υποστατικά και εννέα πολίτες καταγγέλθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο από την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των διαταγμάτων κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

Συνολικά έγιναν 2190 έλεγχοι παγκυπρίως. Στην Λευκωσία έγιναν 791 έλεγχοι και προέκυψαν καταγγελίες τριών υποστατικών και ενός πολίτη, στη Λεμεσό 193 έλεγχοι με καταγγελίες ενός υποστατικού και τεσσάρων πολιτών, στη Λάρνακα 405 έλεγχοι με καταγγελίες εναντίον ενός υποστατικού και ενός πολίτη και στην Πάφο έγιναν 195 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένα υποστατικό.
Στην Αμμόχωστο ύστερα από 368 ελέγχους καταγγέλθηκαν τρεις πολίτες και ένα υποστατικό και στην Μόρφου έγιναν 121 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
Η Τροχαία έκανε 103 ελέγχους και η Λιμενική Αστυνομία 14 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.
Ανάμεσα στις καταγγελίες ξεχωρίζει το πρόστιμο 4000 ευρώ που επιβλήθηκε σε υπεραγορά στην Αμμόχωστο που επέτρεψε την είσοδο σε πελάτες που δεν είχαν safepass, εναντίον υποστατικού στη Λευκωσίας του οποίου ο υπεύθυνος δεν είχε safepass και εναντίον υποστατικού στη Λεμεσού στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 ευρώ επειδή δεν υπήρχες έλεγχος για safepass στην είσοδο.


κυπε

φωτο αρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: