Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Άφησε σημείωμα ο 32χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του στην Λεμεσό

«Προανήγγειλε» το έγκλημά του ο 32χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του. Βρέθηκε σημείωμα στο όχημα του μετά από έρευνα της Αστυνομίας.





Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στον «Πολίτη», το σημείωμα επεξηγεί τους λόγους που οδήγησαν τον δράστη στην αδιανόητη πράξη του να δολοφονήσει τη μητέρα των τριών παιδιών τους και ύστερα να θέσει τέρμα στη ζωή του. Παράλληλα, στο σημείωμα ο 32χρονος απευθύνεται στους γονείς του, απολογούμενος για τα λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν και ευχαριστώντας του για ό,τι του είχαν προσφέρει.

Να σημειωθεί πως ο δράστης είχε επισκεφθεί το σπίτι της πεθεράς του όπου βρισκόταν η σύζυγός του με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, λίγο πριν τη διάπραξη του φονικού. Ζήτησε από την 27χρονη να επιστρέψει στο σπίτι τους. Εκείνη πρόβαλε άρνηση και το ζευγάρι λογομάχησε, για να αποχωρήσει ο δράστης και να επιστρέψει μετά από λίγη ώρα αποφασισμένος να γράψει τον αποτρόπαιο επίλογο στο οικογενειακό δράμα, με το στρατιωτικό τυφέκιό του, τύπου G3. Ως γνωστόν, η δολοφονία διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του ζεύγους, με το 10χρονο κορίτσι τους να τραυματίζεται επίσης από σφαίρα.

Η τελευταία πράξη της απίστευτης ιστορίας που συγκλόνισε τις τελευταίες μέρες το παγκύπριο γράφτηκε χθες στην εκκλησία του Άγιου Ιωάννη στη Λεμεσό, με γνωστούς, φίλους και τον οικογενειακό περίγυρο να συνοδεύουν την άτυχη 27χρονη στην τελευταία της κατοικία.



http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=135268&catid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: