Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Διαβάστε τι λέγει η μητέρα του 9χρονου που κρέμασαν οι συμμαθητές του σε μπασκέτα

Τι υποστηρίζει η μητέρα του 9χρονου μαθητή που κρέμασαν οι συμμαθητές του στην μπασκέτα.

«Κατεβάστε με πονάω, φώναζε το παιδί», δηλώνει η μητέρα του 9χρονου πρωταγωνιστή αυτού του περίεργου περιστατικού στη Λέσβο.
Το LesvosNews.gr, ταξίδεψε στο γραφικό χωριό του Πλωμαρίου και συνομίλησε με τους δασκάλους του σχολείου αλλά και με γονείς παιδιών που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.
Σύμφωνα με την εκδοχή των δασκάλων το 9χρονο μαθητή τον «ανέβασαν» στη μπασκέτα δύο μαθητές κατόπιν εντολής του δασκάλου γυμναστικής, με σκοπό να ξεμπλέξει τη μπάλα η οποία είχε μπλεχτεί στο δίχτυ του στεφανιού.
Οι δύο μαθητές όμως στη συνέχεια άφησαν κρεμασμένο τον άτυχο μαθητή επάνω στη μπασκέτα και μάλιστα όταν ο μαθητής τους εκλιπαρούσε να τον κατεβάσουν αυτοί πριν προλάβουν οι δάσκαλοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό να αντιδράσουν τράβηξαν τον 9χρονο από τα πόδια με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο τσιμεντένιο παρκέ της αυλής – γηπέδου και να τσακιστεί.
Ευτυχώς που ο μικρός κατά την πτώση του έβαλε τα χέρια του και δεν χτύπησε στο κεφάλι...
Από την άλλη πλευρά η μητέρα του παιδιού Μαρία Χιωτέλη υποστηρίζει ότι υπάρχουν σοβαρές ευθύνες προς τους υπεύθυνους του σχολείο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/549876/katevaste-me-fonaze-o-9xronos-poy-ton-kremasan-oi-symmathites-toy-se-mpasketa#ixzz3QHbgM7jd

Δεν υπάρχουν σχόλια: