Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Με μοτοσικλέτα έφτασε στο Μαξίμου ο Βαρουφάκης

Με τη μηχανή του μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εν όψει της άφιξης του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντεϊσελμπλούμ στην Αθήνα.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άνδρες συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τον επικεφαλής του Eurogroup.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΝΕΩΝ, αυτό περιλαμβάνει μια συνολική πρόταση για ελάφρυνση του χρέους, πακέτο μεταρρυθμίσεων, αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία για το πώς θα καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας και τετραετές πρόγραμμα για την περίοδο 2015-2018 με δημοσιονομική σταθερότητα (με δεσμεύσεις για τήρηση συμφωνημένων στόχων), στα πρότυπα εφαρμογής ενός μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Ο Γερούν Ντεϊσελμπλούμ θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στις 2 το μεσημέρι και αμέσως μετά θα έχει το κρίσιμο ραντεβού με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα έχει περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα.


http://ikypros.com/?p=79463#sthash.mElzdrw2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: