Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑΣ

Το πρώτο Παγκύπριο  συνέδριο οροφοκομίας, είναι πλέον γεγονός!
Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα ,συγκινητική συμμετοχή από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, διεξήχθη χθες ,το συνέδριο του συνδέσμου CYHA, στο ξενοδοχείο Atlantica Aeneas Resort.


Το συνέδριο εκπροσώπησαν και προσφώνησαν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Καρούσος, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ κ. Κουμής, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ κ Ιωαννίδης, η Γενική Διευθύντρια του ΣΤΕΚ κ. Κενεβέζου και ο ταμίας του ΠΑΣΥΔΙΞΕ κ. Περδίος.


Παρόντες ήταν η κ. Γιαννάκη Επιθεωρήτρια του ΚΟΤ στην Αγία Νάπα κ. Λίλη κοινοτική σύμβουλος Δημαρχείου Δερύνειας, ο κ. Χ'Συμεού  από ΚΕS College,ο κ. Πόλυς  Καλλής πρώην πρόεδρος ΠΑΣΥΔΙΞΕ,ο κ. Λάκης Αβραμίδης Λειτουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Αγίας Νάπας, η κ Ιωσήφ εκπαιδεύτρια ΑΞΙΚ και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.


Η πρόεδρος του Συνδέσμου CYHA κ. Άντρη Βορκά, ανέπτυξε τους σκοπούς και τους στόχους του συνδέσμου, καθόρισε τα πλαίσια δραστηριοποίησης και κάλεσε τις επαγγελματίες του χώρου να συσπειρωθούν  για την καλύτερη ανάπτυξη τους. Επόμενος στόχος είπε, να ενταχθεί ο Σύνδεσμος CYHA και στον Διεθνή Σύνδεσμο HousekeepersI.E.H.A.


O κ. Δημοσθένους, σύμβουλος στα θέματα επιμόρφωσης και τουρισμού, ανέπτυξε το θέμα Οι αξίες της οροφοκομίας στην τουριστική βιομηχανία.


Ο κ. Κονταρίνης ,εμπειρογνώμονας της Diversey Hellas,σε θέματα κανονισμών και νομοθεσίας στα προϊόντα  και συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής, ανέπτυξε το θέμα Φροντίδα και Υγιεινή Ιματισμού.
Στα πλαίσια του συνεδρίου, τιμήθηκε η κ Ελένη Καμπανέλα πρώτη Εκπαιδεύτρια Ξενοδοχειακής Οικονομίας στο ΑΞΙΚ.


Παρόντες στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου,14 εκθέτες, φίλοι, συνεργάτες και συμπαραστάτες του συνδέσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκθέσουν τα προϊόντα   τους, σε επαγγελματίες του χώρου. Θερμά ευχαριστούμε τις εταιρείεςKLINETTE,NS STAVROY,PC IOANNOU,MSGTRADELING,ARIZONA LAUNDRIES,D.DEMETRIOUUNIFORMITY,PUREESSENCE,PRIMO,INTERCLEEN,TORG,ANEMOS,PILACOURIS,CH ALEXANDROU,GIOVANNIS,TRADEWAY.


Στο τέλος του συνεδρίου, ανταλλάχτηκαν απόψεις και εισηγήσεις  από τους σύνεδρους για περαιτέρω δραστηριοποίηση του συνδέσμου.

Από τον Επαγγελματικό Σύμβουλο του Συνδέσμου



Michael Demosthenous
Managing Director
Σύμβουλος  Τουρισμού και επιμόρφωσης
Tourism Consultant & training

Δεν υπάρχουν σχόλια: