Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Οικολόγοι: Δεντροφύτευση στη Μηλιού


Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών μέσα στα πλαίσια της δέσμευσης του για τη φύτευση αντίστοιχου αριθμού δέντρων, με τις ψήφους που εξασφάλισε το Κίνημα στις Βουλευτικές Εκλογές 2011, συνεχίζει και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά τις πετυχημένες δενδροφυτεύσεις της ελπίδας που διοργανώνει από κοινού με τη Νεολαία Οικολόγων, όπου καλούνται άνεργοι νέοι να λάβουν μέρος στη δεντροφύτευση με μια μικρή αμοιβή.


Ως Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών πιστεύουμε πως η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με εξαγγελίες για μεγάλα έργα και με απαισιόδοξα στατιστικά. Με μικρά έργα και με συστηματική προσπάθεια, οι νέοι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν μέσα στην αγορά εργασίας. Η πρωτοβουλία των Οικολόγων ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στη Μηλιού στην Πάφο την Κυριακή 25 Ιανουαρίου σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μηλιού.

Στη δεντροφύτευση παρευρέθηκαν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Αντρέας Μασούρας, ο Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου του Κινήματος κ. Ανδρέας Ευλαβής, η Επαρχιακή Γραμματέας Λευκωσίας του Κινήματος κα. Μελίνα Μενελάου, μέλη και φίλοι του Κινήματος καθώς και η Κοινοτάρχης κ. Εύα Χρυσάνθου.


Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: