Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αυξημένη η τροχαία κίνηση προς το Τρόοδος



Αυξημένη κίνηση προς το Τρόοδος αναμένει η Αστυνομία το Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό εξέδωσε ανακοινώσεις και οδηγίες προς το κοινό καλώντας το να συμμορφώνεται.

Σε ανακοίνωση η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή δυστυχημάτων, αφού όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Είναι πολύ σημαντικό να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας, να κρατούν απόσταση από τα προπορευμένα οχήματα και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους πεζούς.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται επί ποδός και θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια προς το κοινό το οποίο καλείται να δείξει υπομονή και να συνεργάζεται με τους επί καθήκοντι αστυνομικούς.
 
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι αύριο στην περιοχή του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο με τη θερμοκρασία στα ορεινά να είναι στους 8 βαθμούς. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Την Τρίτη δεν αποκλείονται ελαφρές βροχές και  μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: