Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αποδράστε...ρομαντικά και γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Mediterranean


Για την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αποδράστε από την καθημερινότητα και ζήστε παραμυθένιες στιγμές στο υπέροχο Ξενοδοχείο Mediterranean στη Λεμεσό.
 

Με το ειδικά διαμορφωμένο πακέτο του Mediterranean, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις 14 και 15 Φεβρουαρίου μπορείτε να χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο την πιο αξέχαστη εμπειρία αγάπης. Η ρομαντική απόδραση περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση, καλωσόρισμα με κρασί και φράουλες στο διακοσμημένο με ροδοπέταλα δωμάτιο, ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι για δύο με εορταστικό δείπνο 6 πιάτων, ενώ την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου πλούσιο πρωινό στην άνεση του δωματίου σας.
Για την αναζωογόνηση σας το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν  χρήση του γυμναστηρίου, του  τζακούζι, της σάουνας και του ατμόλουτρου, ενώ για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν στο ατμοσφαιρικό και πολυτελές περιβάλλον του Aquum Health Spa μπορούν να επωφεληθούν 20 % έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Mediterranean www.medbeach.com και στο τηλέφωνο 25 559999.

Δεν υπάρχουν σχόλια: