Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η Paulina Vega από την Κολομβία είναι η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη για το 2015. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μπορεί το όνομα της Paulina Vega, από την Κολομβία, να μην είχε ακουστεί έντονα ως το απόλυτο φαβορί στα καλλιστεία Μις Κόσμος που «έτρεχαν» εδώ και μερικές εβδομάδες – με όλες τις προημιτελικές, ημιτελικές και τελικές φάσεις τους – αλλά είναι η μελαχρινή καλλονή που εδώ και ελάχιστες ώρες φοράει στο κεφάλι της το στέμμα της πιο όμορφης γυναίκα του πλανήτη!


  





Η 22χρονη καλλονή ξεχώρισε ανάμεσα σε 80 πανέμορφες γυναίκες από κάθε άκρη του πλανήτη και άφησε πίσω της – στη δεύτερη θέση – την Μις ΗΠΑ, Nia Sanchez, που πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι η νικήτρια της λαμπερής βραδιάς.

 
Φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων από τη Μπαρανκίγια της Κολομβίας, η Vega δήλωσε μετά την ανακοίνωση της νίκης της ότι θα φορέσει το στέμμα με «υπερηφάνεια και ενθουσιασμό», ενώ οι συμπολίτες της βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν.

 

Παρά το γεγονός ότι ήταν μακριά από το σπίτι της,  η Vega δήλωσε ότι ένιωσε τον παλμό και την θετική τους ενέργεια.

  

«Ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Ένιωσα σαν να ήμουν στην Κολομβία με τους δικούς μου ανθρώπους. Ένιωθα τη στήριξη τους σε κάθε στιγμή του διαγωνισμού», είπε, φορώντας την ασημένια τουαλέτα της με τις κάθετες ρίγες στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, λίγο μετά το τέλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού ομορφιάς της χρονιάς.

  

Ο μεγιστάνας και reality TV star, Donald Trump, ο οποίος έχει αναλάβει τη διοργάνωση, δήλωσε ότι η Vega ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που πολλοί θεωρούσαν ότι θα φορέσουν το στέμμα, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Μαϊάμι, προκειμένου να ξεκινήσεις την προετοιμασία της για το διαγωνισμό.

  

«Από τη στιγμή που περπάτησε στο κτίριο, όλοι έλεγαν ‘Είναι αστέρι’», δήλωσε ο Trump, προσθέτοντας ότι η Κολομβία είναι πολύ πιθανό να φιλοξενήσει του χρόνου τον διαγωνισμό, αν και – όπως είπε – και η Κίνα ήταν ισχυρός υποψήφιος.

 
Η νίκη της Vega κάνει τον τίτλο να περνά ξανά στα χέρια μιας Λατίνας – η Μις Κόσμος του 2014, Gabriela Isler είναι από τη Βενεζουέλα. Άλλωστε, οι Λατίνοι δίνουν τεράστια βαρύτητα και αξία σε αυτούς τους διαγωνισμούς στη χώρα τους -  τα κορίτσια προετοιμάζοντας από νεαρή ηλικία, ενώ όπως δήλωσε και η ίδια η Vega, οι γυναίκες νιώθουν «πολλή υπερηφάνεια» όταν εκπροσωπούν τη χώρα τους.

  

Η Μις Βενεζουέλα, Migbelis Lynette Castellanos, που ήταν ανάμεσα στα φαβορί κατάφερε να περάσει απλά στη δεκάδα. Είχε μάλιστα, τρομερή υποστήριξη από όλους, αλλά και πίεση ταυτόχρονα για να κερδίσει.


Οι διαγωνισμοί και οι διακρίσεις, μάλιστα, φαίνεται ότι είναι θέμα… κληρονομικό στην οικογένεια της Vega. Η γιαγιά της, Elvira Castillo, ήταν Μις Atlántico του 1953 (Κολομβία) και ο παππούς της ο θρυλικός τενόρος, Gastón Vega.

  

Αλλά αυτός ήταν ο πρώτος διαγωνισμός που συμμετείχε η Vega. Ωστόσο, η καλλονή που έχει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά αδέρφια αποκάλυψε ότι είναι η τελευταία της συμμετοχή, μιας και σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές της: «Μου δίνει ανεξαρτησία. Θέλω να έχω τη δική μου επιχείρηση».

  

Μετά τη Sanchez, την 24χρονη Μις ΗΠΑ από το Λας Βέγκας, ακολούθησε η Μις Ουκρανία, Diana Harkusha. Η Μις Τζαμάικα, Kaci Fennell και η Μις Ολλανδία, Yasmin Verheijen «έκλεισαν» την τελική πεντάδα τω 88 διαγωνιζομένων.

  

Όσο για τα κέρδη- εκτός από το στέμμα και τη φήμη -; Ο τραπεζικός λογαριασμός της Μις Κόσμου θα ανεβεί κατακόρυφα, ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη θα γίνει δικό της, μια ντουλάπα με ρούχα και προϊόντα ομορφιάς το ίδιο, ενώ κέρδισε και μια υποτροφία ενός έτους από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.















http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/445828/kolomviani-i-pio-omorfi-gunaika-tou-2015/

Δεν υπάρχουν σχόλια: