Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο



Συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 
***     Συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 29χρονη κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
***     Συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αποθήκης με σκοπό την κλοπή.
          Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
 
Προσωποκράτηση
***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε χθες διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 29χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: