Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ανήλικος στην εντατική μετά από τροχαίο

Με κάταγμα στέρνου και τριών πλευρών και μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, 14χρονος από το Καλό Χωριό, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδικό ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ, ενώ 18χρονος από το Καλό Χωριό οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Κοινότητας που οδηγεί στην κτηνοτροφική περιοχή, με συνοδηγό τον αδελφό του, ηλικίας 14 χρόνων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι.
Από την ανατροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και οι δύο νεαροί, οι οποίοι με ασθενοφόρα διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
Από εξετάσεις του επί καθήκοντι ιατρού διαπιστώθηκε ότι ο 14χρονος υπέστη κάταγμα στέρνου και τριών πλευρών, ενώ φέρει μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου.
Ο 18χρονος δεν έπαθε τίποτε, ωστόσο, κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: