Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Έχουμε βουλιάξει. Φτάνει η κοροϊδία, βροντοφωνάζει ο Φύτος

Τα νέα μέτρα  της κυβέρνησης για αναχαίτιση της πανδημίας είναι καταστροφικά για τα κέντρα αναψυχής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ- Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Με τον τρόπο αυτό οι αρμόδιοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις μας τιμωρούν, ανέφερε, βάζοντάς μας την μια να ανοίγουμε και μετά από μερικές μέρες να κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας.

Τα κέντρα αναψυχής, τόνισε με έμφαση, ταλαιπωρούνται εδώ και 10 μήνες από τα μέτρα της κυβέρνησης, ενώ υπάρχουν  επιχειρήσεις που δεν έχουν λειτουργήσει από τον περασμένο Νοέμβριο, προσθέτοντας ότι, είμαστε ο κλάδος που πληρώσαμε το μεγαλύτερο τίμημα για αναχαίτιση της πανδημίας.

Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα ο Υπουργός Υγείας είναι η ταφόπλακα στην λειτουργία των κέντρων, αφού πολλά από αυτά δεν αντέχουν και δεν αναμένεται να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν, τόνισε χαρακτηριστικά.

Σαν να μην έφτανε αυτή η στοχοποίηση από την πλευρά της κυβέρνησης, είπε,  με το να κλείνουν πάντα τα κέντρα αναψυχής για αναχαίτιση της πανδημίας, έρχονται κι άλλα ζητήματα στο προσκήνιο που αφορούν την αύξηση της φορολογίας από πλευράς Δήμων, ενοίκια, ηλεκτρικό ρεύμα και άλλες πολλές εκκρεμότητες των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν αντέχουμε άλλο. Έχουμε βουλιάξει. Φτάνει η στοχοποίηση των κέντρων αναψυχής. Εκπέμπουμε  SOS. Φτάνει η κοροϊδία,  βροντοφώναξε ο κ. Θρασυβούλου.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να αδιαφορεί και να έρθει άμεσα να στηρίξει ουσιαστικά τα κέντρα αναψυχής κι όχι όπως πράττει μέχρι τώρα, κατέληξε ο κ. Θρασυβούλου, καλώντας τα μέλη της ΟΣΙΚΑ να βρίσκονται σε εγρήγορση και δίπλα στην Ομοσπονδία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: