Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

«Κερδίζοντας την Εμπιστοσύνη των Επενδυτών». Διαδικτυακή ημερίδα του CFA Society Cyprus

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επενδυτών» διοργανώνει o Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society Cyprus) σε συνεργασία με τον αντίστοιχο ελληνικό σύνδεσμο CFA Society Greece, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:30.

Στην ημερίδα συμμετέχουν οι Gary Baker Διευθύνων Σύμβουλος του CFA Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής, Νικόλας Κονταρούδης, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Γιώργος Θεοχαρίδης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Βιολέτα Σπυροπούλου, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Ελλάδας.

Οι ομιλητές αναμένεται να εστιάσουν στο θέμα της εμπιστοσύνης των επενδυτών, ως βασικό κλειδί για μια υγιή κεφαλαιαγορά, και πως αυτή οικοδομείται μέσα από τη χρήση των καινοτόμων τεχνολογιών. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν επίσης ο ρόλος των ρυθμιστικών Αρχών στο φλέγον θέμα των επενδύσεων, αλλά και οι κίνδυνοι που πηγάζουν από το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Tο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ζωντανά την ημερίδα μέσω της πλατφόρμας Zoom ( https://bit.ly/3qBqauD )υποβάλλοντας παράλληλα τις δικές του ερωτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: