Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Λίγο πριν βρεθεί νεκρή η 23χρονη αεροσυνοδός. ΦΩΤΟ

Η 23χρονη αεροσυνοδός Κριστίν Αντζέλικα Ντασέρα εντοπίστηκε νεκρή στη μπανιέρα του δωματίου της στο πολυτελές ξενοδοχείο City Garden Grand Hotel στην πόλη Μακάτι των Φιλιππίνων, το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Το CCTV κατέγραψε στιγμιότυπά της άτυχης νεαρής λίγη ώρα πριν τον θάνατό της.

 Συγκεκριμένα, με τη συνοδεία τριών ανδρών εμφανίστηκε να κρατά ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και στη συνέχεια να φιλά έναν άλλον άνδρα στο διάδρομο του ξενοδοχείου. Λίγες ώρες αργότερα η αεροσυνοδός βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του δωματίου της.


αερ


Μεταφέρθηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της νεαρής κοπέλας. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης Μακάτι ισχυρίστηκαν ότι υπήρχαν σημάδια βιασμού και τη Δευτέρα κατατέθηκε προσωρινή κατηγορία βιασμού με ανθρωποκτονία εναντίον και των 11 συνολικά ανδρών που διασκέδαζαν μαζί της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

αερ1


Δύο μέρες αργότερα, την Τετάρτη, οι τρεις εκ των συλληφθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή τους στο βιασμό.

Αυτοψία έδειξε ότι ο θάνατος προκλήθηκε από «ρήξη ανευρύσματος της αορτής». Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές και ο δικηγόρος της οικογένειας επιμένουν ότι η ρήξη οφείλεται στη διάπραξη ασέλγειας σε βάρος της κοπέλας.

αερ2


Ο κατηγορούμενος Γκρεγκόριο Ντε Γκούζμα -γιος γνωστής τραγουδίστριας- προκειμένου να καταρρίψει τις κατηγορίες υποστηρίζει ότι δεν συνέβη καμία πράξη βιασμού, δεδομένου ότι όλοι οι άνδρες της παρέας είναι ομοφυλόφιλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: