Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι των πρωταθλητών η Medochemie

Η αντίστροφη μέτρηση για το ταξίδι στο όνειρο έχει αρχίσει, με τη Medochemie να βρίσκεται στο πλευρό των κορυφαίων Κύπριων αθλητών, στηρίζοντας δυναμικά τις άοκνες προσπάθειες τους για διάκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα των Μίλαν Τραΐκοβιτς, Απόστολου Παρέλλη και Άντρης Χριστοφόρου, το ήθος, τη συνέπεια και τις κοινές αξίες, η Medochemie καθίσταται συνοδοιπόρος στο δρόμο για την επιτυχία, και τη διάδοση των πανανθρώπινων μηνυμάτων του Ολυμπιακού πνεύματος.

Μαζί με τους πρωταθλητές μας η Medochemie συμμετέχει στους σημαντικότερους αγώνες του πλανήτη,  προωθώντας τη φιλοσοφία του Ολυμπισμού για μια ειρηνική κοινωνία, χωρίς βία και διακρίσεις, βασισμένη στις αρχές της ανοχής, του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είναι ο αθλητής που χάρισε στην Κύπρο το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, με τη νίκη του στο δρόμο 60 μέτρων μετ’ εμποδίων, στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκόβης, με χρόνο 7.60. Κατά την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2016 στο Ρίο, προκρίθηκε στον τελικό του Δρόμου 110μ με εμπόδια με χρόνο 13.31 και έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής που προκρίθηκε ποτέ στον τελικό του συγκεκριμένου αγωνίσματος, σε Ολυμπιάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΡΕΛΛΗΣ

Ο Απόστολος Παρέλλης είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία δισκοβόλος μας, αλλά και υπ’ αριθμόν ένα όλων των εποχών. Κατέχει το Παγκύπριο ρεκόρ στο αγώνισμά του, με επίδοση 65,69μ. ενώ ήταν 8ος Ολυμπιονίκης στο Ρίο, με 63,72μ. Ο Απόστολος έχει να επιδείξει και άλλες διακρίσεις στις διεθνείς βαλβίδες, μεταξύ των οποίων, χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς του 2018, καθώς επίσης αργυρό και χάλκινο στους Κοινοπολιτειακούς του 2014 και του 2018 αντιστοίχως.

ΑΝΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Η Άντρη Χριστοφόρου ασχολείται με την ποδηλασία από 12 ετών, ενώ είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες το 2018. Η συμμετοχή της στο Τόκιο, αποτελεί τη δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιάδα, καθώς το 2016 έλαβε επίσης μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, καθώς και στους αγώνες LaCoursebyLeTour de France και στον Γύρο της Ιταλίας. Τον Μάιο κατέκτησε την 1η θέση στον διεθνή αγώνα Scorpion’sPass TT στο Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: