Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ποδηλατούμε στους δρόμους της Λεμεσού

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, πραγματοποιείται ο καθιερωμένος Ποδηλατικός Γύρος 10 χιλιομέτρων, που διοργανώνεται από τον Δήμο Λεμεσού στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής «Λεμέσια 2021».

Στην πολυπληθέστερη ποδηλατική πορεία της Κύπρου, θα συμμετάσχουν ποδηλατικές ομάδες και όμιλοι, αθλητικά σωματεία καθώς και λάτρεις της ποδηλασίας κάθε ηλικίας, οι οποίοι θα διανύσουν με τα δίκυκλα οχήματά τους, μια διαδρομή 10KM, που συνδυάζει αρμονικά την ομορφιά της πόλης με το φυσικό περιβάλλον και τη θάλασσα.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι ο χώρος στάθμευσης Εναερίου στη Λεμεσό. Σημειώνεται ότι η εταιρεία Nextbike, η οποία στηρίζει διαχρονικά το θεσμό θα παραχωρήσει δωρεάν ποδήλατα σε όσους συμμετέχοντες δεν διαθέτουν το δικό τους δίκυκλο.

Χορηγός τoυ Ποδηλατικoύ Γύρου Λεμεσού  είναι για άλλη μια χρονιά η εταιρεία Deloitte.

Τα «Λεμέσια» εντάσσονται και φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης επιβεβαιώνοντας ότι: Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!

Χορηγοί Λεμεσίων: Medochemie, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Marlow Navigation

Δεν υπάρχουν σχόλια: