Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

SOS από την αστυνομία. Δείτε γιατί!!!

Με αφορμή τρία διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν πρόσφατα στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού, όπου τρεις γυναίκες έπεσαν θύματα κλοπής από άγνωστες γυναίκες, η Αστυνομία εφιστά την προσοχή και προειδοποιεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των τριών παραπονούμενων γυναικών, οι ίδιες είχαν δεχθεί επίσκεψη στην οικία τους από άγνωστες γυναίκες, οι οποίες φέρονται να πωλούσαν προϊόντα περιποίησης και είδη ένδυσης και κατά την παραμονή τους στις οικίες των θυμάτων, οι τρεις ύποπτες φέρονται να τους απέσπασαν την προσοχή με διάφορες προφάσεις.

Στη μια περίπτωση έκλεψαν από τις δύο παραπονούμενες ποσότητα χρυσαφικών, ενώ στην τρίτη περίπτωση, κλάπηκε ένα πορτοφόλι, το οποίο βρισκόταν εντός τσάντας και περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 370 ευρώ.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, όλες οι ύποπτες γυναίκες είχαν Ελληνική προφορά. Η πρώτη ύποπτη περιγράφεται ως ηλικίας 70 ετών περίπου, με ξανθά μαλλιά, η δεύτερη περιγράφεται ως ηλικίας 50-55 ετών περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά μέχρι των ώμο και η τρίτη ύποπτη ως ηλικίας 35 ετών περίπου, ύψους 1.60μ. περίπου και φορούσε άσπρο πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό να είναι υποψιασμένο και να μην εμπιστεύεται άγνωστα άτομα. Επίσης, καλούνται οι πολίτες να μην επιτρέπουν σε αγνώστους να εισέρχονται στην οικία τους, αφού οι ύποπτοι όπως φαίνεται βρίσκουν διάφορες προφάσεις ώστε να ξεγελάσουν τους ένοικους της οικίας και να κλέψουν είτε χρηματικά ποσά είτε αντικείμενα αξίας.

Σε περίπτωση που έλθει στην αντίληψη οποιοδήποτε προσώπου περιστατικό παρόμοιο με τις υπό αναφορά υποθέσεις, να καλεί άμεσα την Αστυνομία.https://www.cypruspolicenews.com/archives/5322

Δεν υπάρχουν σχόλια: