Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Έσφαξε την πρώην σύζυγό του

 

Ένα άγριο φονικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής
 στην περιοχή της  Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το radiolasithi, νωρίς το πρωί, ένας άνδρας ηλικίας 54 ετών δολοφόνησε την 48χρονη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές στην περιοχή του Περιστερά.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ελλήνων, σε διάσταση με τέσσερα παιδιά. Το μεγαλύτερο από τα παιδιά τους είναι 25 ετών.

 Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και η 48χρονη διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκεί την βρήκε ο δράστης, με τον οποίο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν και προσπάθησε να τη μεταπείσει. Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη δεν ήθελε καν να συζητήσει την επανασύνδεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς. Ξαφνικά, ο 54χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε πολλές φορές με αυτό την άτυχη γυναίκα.

Αυτή την ώρα, ο δράστης είναι μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος προσπαθεί να τον μεταπείσει, λέγοντάς του ότι θα μείνουν ορφανά τα παιδιά του.




Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό.

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά

https://creta24.gr/nea-gynaikoktonia-stin-kriti-skotose-ti-syzygo-toy-me-pollaples-machairies/

Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της και εκείνη έχασε τη μάχη για τη ζωή της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης απομακρύνθηκε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή, μέχρι να φτάσει ιατροδικαστής, που αναμένεται να ρίξει άπλετο φως, στις συνθήκες του φονικού. Δείτε τις εικόνες του radiolasithi.gr, από την περιοχή που έγινε το έγκλημα.

Η περιοχή που σημειώθηκε το έγκλημα παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που έσπευσαν ταχύτατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/kriti-nea-gynaikoktonia-stin-ierapetra-esfakse-tin-pro

Τα 4 παιδιά του 54χρονου βρίσκονται στο σημείο που απειλεί να αυτοκτονήσει και προσπαθούν να τον πείσουν να μην πηδήξει από τον γκρεμό.

Ολόκληρη επιχείρηση έχει στηθεί από την Ελληνική Αστυνομία στην Ιεράπετρα, προκειμένου να πειστεί ο γυναικοκτόνος να μην αυτοκτονήσει.

Θυμίζουμε πως λίγη ώρα νωρίτερα, είχε σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές την σύζυγό του με την οποία ήταν σε διάσταση, όταν δεν κατάφερε να την πείσει για την επανασύνδεσή τους.

Αμέσως μετά το φονικό, κατευθύνθηκε σε ένα γκρεμό που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΕΛ.ΑΣ και ειδικός διαπραγματευτής, προκειμένου να τον πείσει να μην πηδήξει.


https://www.gazzetta.gr/plus/2055958/ta-paidia-toy-gynaikoktonoy-prospathoyn-na-ton-peisoyn-na-min-aytoktonisei-vid?fbclid=IwAR0BxmZVf8lA55UywzLuMnfWlzDaUEb7HHm3nAKaqZgnWnVWfWa0XoChMuU

Δεν υπάρχουν σχόλια: