Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Πρόστιμο σε υποστατικό στην Πάφο

 

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Τρίτης μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 3.270 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού.
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.414 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 215 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 510 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 260 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 422 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 140 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.
Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 82 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.
Από τους 3.270 ελέγχους, οι 227 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.
Αναφορικά με το υποστατικό στην Πάφο, από έλεγχο φάνηκε ότι υπάλληλος ήταν χωρίς προστατευτική μάσκα, διαπιστώθηκε ότι δεν γινόταν θερμομέτρηση υπαλλήλων και δεν υπήρχε αντισηπτικό, με αποτέλεσμα να επιβληθεί €500 εξώδικο.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: