Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος Λεμεσού

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων ποδηλατιστών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος Ποδηλατικός Γύρος Λεμεσού 10 χιλιομέτρων.

Ο Ποδηλατικός Γύρος διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δήμο Λεμεσού στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της πόλης «Λεμέσια».

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και πλημμύρισαν με τα ποδήλατά τους τη Λεμεσό, διανύοντας μια όμορφη διαδρομή 10 χιλιομέτρων σε διάφορους δρόμους του Δήμου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την αναγκαιότητα χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον μέσων διακίνησης.

Στην πολυπληθέστερη ποδηλατική πορεία της Κύπρου, συμμετείχαν ποδηλατικές ομάδες και όμιλοι, αθλητικά σωματεία καθώς και λάτρεις της ποδηλασίας κάθε ηλικίας.

Τα «Λεμέσια» εντάσσονται και φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης επιβεβαιώνοντας ότι: Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!

Διαχρονικός Χορηγός του Ποδηλατικού Γύρου Λεμεσού η εταιρεία Deloitte.

Χορηγοί Λεμεσίων: Medochemie, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Marlow Navigation.

Δεν υπάρχουν σχόλια: