Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Με το θέμα των πτήσεων ασχολήθηκε μεταξύ άλλων η συνάντηση μεταξύ ΟΣΙΚΑ και υπ. Μεταφορών

Με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων Γιάννη Καρούσο συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου σε δηλώσεις του τόνισε ότι, εξετάστηκαν τα θέματα αναβάθμισης αρχαιολογικών χώρων, η προώθηση διαφόρων έργων υποδομής αλλά και η συνέχιση αυξημένου αριθμού  πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σχετικά με το θέμα των πτήσεων, ο κ. Θρασυβούλου τόνισε ότι, ο υπουργός τους διαβεβαίωσε πως αυτές θα συνεχιστούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς μέχρι τέλος του χρόνου, γεγονός που, όπως είπε, μας ικανοποιεί. Μάλιστα, πρόσθεσε, ο υπουργός έχει καλέσει και νέες αεροπορικές εταιρείες  να πετούν από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου αλλά και στις υφιστάμενες να επεκτείνουν το πτητικό τους πρόγραμμα .

Στο σημείο αυτό, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως, αφού ο αυξημένος αριθμός πτήσεων θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του χρόνου, επιβάλλεται η κυβέρνηση να συνεχίσει να στηρίζει με τα ειδικά σχέδια τα κέντρα αναψυχής, για να μπορέσουν να παραμείνουν σε λειτουργία και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Πάντως, όπως πληροφορούμαστε και το Υφυπουργείο Τουρισμού αναμένεται να επεκτείνει την επιχορήγηση κόστους διαμονής μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: