Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Εξαφανίστηκαν από την οικία τους στην Πάφο

 

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Maria Flavia Malic, 13 ετών και της Anamaria Pana, 18 ετών και οι δύο από τη Ρουμανία, οι οποίες απουσιάζουν από την οικία τους στην Πάφο, από τις 6μ.μ. χθες, 24 Οκτωβρίου 2021.

Η 13χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με μακριά, ίσια, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά το χρόνο της αναχώρησής της φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μακρύ τζιν παντελόνι, χρώματος γκρίζου και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Η 18χρονη περιγράφεται επίσης ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με μακριά, ίσια, καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά το χρόνο της αναχώρησής της από την οικία, φορούσε μπεζ μπουφάν με κουκούλα, μακρύ τζιν παντελόνι, χρώματος μαύρου, άσπρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας με σκελετό μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.https://www.cypruspolicenews.com/archives/5769

Δεν υπάρχουν σχόλια: