Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Βούτηξαν 70 χιλιάδες ευρώ από κατοικία στην Πάφο

 

Ληστεία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή «Γιουνιβέρσαλ» σε κατοικία ιδιοκτησίας 64χρονου από την Ρωσία, με λεία το χρηματικό ποσό των 70 χιλ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Βοηθός Διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως γύρω στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι, τρία άτομα τα οποία σύμφωνα με τον 64χρονο ιδιοκτήτη κατοικίας φορούσαν καπέλα , ρούχα μαύρα και μάσκες προστατευτικές για τον Covid- 19 επίσης χρώματος μαύρου μπήκαν στο σπίτι του και αφού τον κτύπησαν απέσπασαν από την κατοικία του το χρηματικό ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά. Ο κ Ιωάννου σημείωσε πως ο παραπονούμενος απέσυρε τα λεφτά του τις τελευταίες ημέρες από την τράπεζα με σκοπό σήμερα να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Αμέσως μετά οι δράστες εγκατέλειψαν την κατοικία τρέχοντας . Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος κατά την διάρκεια της επίθεσης μίλησαν στον παραπονούμενο στα ρώσικα ζητώντας απ’ αυτόν χρήματα.
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέχισε ο κ. Ιωάννου μετέβησαν στην σκηνή την οποία απέκλεισαν ενώ γίνονται εξετάσεις. Ο παραπονούμενος φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του όμως είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Επίσης σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου μόλις μπορέσει ο παραπονούμενος θα του ληφθεί κατάθεση, με σκοπό να ανευρεθούν κάποια στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στους δράστες.
Επιπρόσθετα φέρεται πως οι φερόμενοι δράστες να ήταν Ρώσοι όπως Ρώσος ήταν και ο παραπονούμενος.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: