Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Δείτε γιατί σκότωσε τον αδερφό του και τη νύφη του

Φρίκη προκαλεί το μέγεθος της παράνοιας ενός αρνητή του κορωνοϊού στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, ο οποίος σκότωσε τον φαρμακοποιό αδερφό του και τη νύφη του επειδή πίστευε ότι «σκότωναν κόσμο με το εμβόλιο του κορωνοϊού».

Ο 46χρονος Τζέφρεϊ Μπέρνχαμ ξεκίνησε το αιματοκύλισμα, μαχαιρώνοντας μέχρι θανάτου 83χρονη φίλη της μητέρας του. Ο ίδιος έμενε μαζί με τη μητέρα του και τη γυναίκα που τη φρόντιζε, ενώ απέναντι ήταν το σπίτι της παιδικής της φίλης, Ρεμπέκα Ρέινολντς.

 

 

Αφού τη σκότωσε, έκλεψε το αυτοκίνητό της και οδήγησε μέχρι το σπίτι του αδερφού του, Μπράιαν. Ο Τζέφρεϊ μπήκε στο σπίτι του 58χρονου αδερφού του και πυροβόλησε αυτόν, όπως και την 57χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το άτυχο ζεύγος έφερε τραύματα από πολλές σφαίρες 40 εκατοστών από πιστόλι.

Η μητέρα του δράστη είχε καλέσει την αστυνομία δύο φορές την εβδομάδα πριν τις δολοφονίες, καθώς ανησυχούσε για την «ψυχική υγεία» του γιου της. Ο Μπέρνχαμ της έλεγε συνεχώς ότι το FBI... τους είχε βάλει στο μάτι.

Ο δολοφόνος φέρεται να είπε στη μητέρα του ότι ήθελε να μιλήσει στον φαρμακοποιό αδερφό του για την «κυβέρνηση που δηλητηριάζει τον κόσμο με εμβόλια του κορωνοϊού». «Ο Μπράιαν ξέρει κάτι» επαναλάμβανε συνεχώς μέσα στο παραλήρημά του.

Μετά τη δολοφονία του αδερφού και της νύφης του, ο Τζέφρεϊ Μπέρνχαμ σταμάτησε σε ένα σπίτι όπου ζήτησε βενζίνη και είπε στον ένοικο ότι «σύντομα θα τον δείχνει η τηλεόραση». Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ο 46χρονος έλεγε ότι ο αδερφός του χορηγούσε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, «σκοτώνοντας κόσμο».

Ο Μπέρνχαμ συνελήφθη την 1η Οκτωβρίου σε μοτέλ στη δυτική Βιρτζίνια έπειτα από ανθρωποκυνηγητό 18 ωρών, αφού είχε ομολογήσει σε έναν πυροσβέστη ότι «αναγκάστηκε να σκοτώσει τρεις ανθρώπους».

Τώρα ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες φόνου σε πρώτο και δεύτερο βαθμό. Η μητέρα του είναι σε τραγική κατάσταση αφού έχασε δύο γιους, τη νύφη της και τη φίλη της. Σημειώνεται ότι ο αδερφός του δράστη και η γυναίκα του είχαν δύο παιδιά.


Πηγή: Sputnik

https://www.sigmalive.com/news/perierga/851125/skotose-ton-aderfo-tou-kai-ti-nyfi-tou-logo-tou-emvoliou-tou-koronoiou

Δεν υπάρχουν σχόλια: