Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Οδηγούσαν στην Πάφο υπό την επήρεια ναρκωτικών

 

Δύο οδηγοί φέρεται να εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο το τελευταίο τριήμερο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας μέλη της ομάδας Ζ της Τροχαίας Πάφου ενώ εκτελούσαν περιπολία για πρόληψη τροχαίων οδικών συγκρούσεων και για την πρόληψη αδικημάτων κατά περιουσίας, ανέκοψαν όχημα στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Γεροσκήπου το οποίο από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 20χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφο.
Σε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες. Στη συνέχεια ο ίδιος έδωσε δεύτερο δείγμα το οποίο θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση με σκοπό την παρουσία της υπόθεσης στο Δικαστήριο .

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση μέλη της Ομάδας Ζ της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Πίνδου στην Χλώρακα όχημα που οδηγούσε ένα πρόσωπο ηλικίας 35 ετών. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι παρουσίαζε έντονα τα σημεία και συμπτώματα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών και του έγινε μια προκαταρκτική εξέταση με θετικό αποτέλεσμα. Ακολούθως παραλήφθηκε δεύτερο δείγμα, το οποίο θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση με σκοπό την παρουσίαση της υπόθεσης στο Δικαστήριο. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας .
Σε τρίτη περίπτωση κατόπιν πληροφορίας και σχετικής παρακολούθησης μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην περιοχή Δασούδι στην Πάφο ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων, έχοντας ως συνοδηγό 30χρονο. Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε στο πιο πάνω αυτοκίνητο ποσότητα κάνναβης. Ο συνοδηγός παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και τα κατέχει για δική του χρήση. Επιπρόσθετα εναντίον του οδηγού του οχήματος διερευνώνται αδικήματα, που αφορά παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, όπως οδήγηση του οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας. Για τον λόγο αυτό εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο. Στον οδηγό έγινε έλεγχος τόσο νάρκοτεστ όσο και αλκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα.
Τις υποθέσεις διερευνά η Τροχαία Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: