Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Υπό κράτηση νεαρός στην Πάφο για υπόθεση κάνναβης

Υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, δηλαδή κάνναβης και τροχαίων αδικημάτων διερευνά το Κλιμάκιο Πάφου της ΥΚΑΝ εναντίον 25χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, την Παρασκευή στις 19:00 μέλη της ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία ανέκοψαν αυτοκίνητο στην Πάφο, που οδηγείτο από 25χρονο. Σε τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του εντοπίστηκε 1 γραμμάριο κάνναβης και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα με την συνεργασία του Κλάδου Κυνών της ΜΜΑΔ , στα οχήματα, στην αυλή της οικείας του, καθώς και στην κατοικία της γιαγιάς του στην Πάφο.
Οι έρευνες έγιναν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν έξι συσκευασίες με 186 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Ανακρινόμενος ο 25χρονος ανέφερε ότι όλα τα ανευρεθέντα είναι δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση.
Σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε καταγράφηκε αρνητική ένδειξη, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να δώσει δείγμα για νάρκοτεστ. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και κρατείται στα αστυνομικά κρατητήρια της Πάφου. Οι έρευνες συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: