Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Η Σταυρούλα Μαρτσούκου του PAME LIVE μιλά στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ

 Η γοητευτική συμπαρουσιάστρια του PAME  LIVE   Σταυρούλα Μαρτσούκου λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής μίλησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ. 

Αναφέρθηκε στην νέα της δομή , για τους στόχους της, τις αλλαγές στην εμφάνισή της αλλά και στα προσωπικά της.

 

1 Σταυρούλα πως πέρασες το καλοκαίρι σου;  Ο κορωνοϊός υπάρχει, προσέχουμε, εμβολιαζόμαστε όσοι θέλουν βέβαια αλλά το καλοκαίρι …καλοκαίρι.

Ήρεμα καλοκαιρινές διακοπές. Μάζεψα δυνάμεις για την νέα σεζόν, πάντα με προσοχή φέτος λόγου COVID. Αν και έκανα το εμβόλιο πάλι πρόσεχα .. γιατί έχω φίλους που είχαν μπει νοσοκομείο!  Ευτυχώς, όλα καλά. Φυλαγόμουν όλο το καλοκαίρι!

 

2.     Πληροφορούμαστε πως σύντομα ξεκινά η εκπομπή στην οποία είσαι συμπαρουσιάστρια - PAME  LIVE του ASTRA TV, κάθε Σάββατο στις 15.00 μμ. . Μαθαίνουμε πως φέτος θα είσαι η μόνη κοπέλα της εκπομπής. Πες μας μερικά πράγματα.

Ναι γίνανε κάποιες ανανεώσεις. Ξέρετε η τηλεόραση χρειάζεται αλλαγές γιατί  ο τηλεθεατής κουράζεται στα ίδια.  Οπότε ανανεώθηκε το πρόγραμμα μας ! Ο παρουσιαστής Α. Τσιτσιπας είναι ένας ταλαντούχος επί σειρά ετών στον χώρο. Γνωρίζει καλά τα πράγματα και πάντα κάνει ότι καλύτερο για να βγει μια εκπομπή η έναρξη της οποίας θα είναι δυναμική!!

 

3.     Οι πηγές μας λένε πως Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια σας έχουν πάρει συνεντεύξεις σχετικά με την εκπομπή  PAME  LIVE του ASTRA TV  και θα τις παρουσιάσουν σύντομα.

Όντως οι πηγές σας είναι φοβερές (γελάει) … πως το μάθατε ; Δεν το έχω πει ακόμη .. ήμουν καλεσμένη σε μια εκπομπή στο Σκάι που φέτος δεν ξέρω εάν ξανά προβληθεί ! Το mega channel θα μας παίξει την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στη νέα εκπομπή που ξεκίνησε η κ. Καραβάτου το Τι λες τώρα ! Μας πρότειναν να κάνουμε κάποια γυρίσματα, τα κάναμε και θα προβληθούν εντός λίγων ημερών!

 

4.     Με τι άλλο ασχολείσαι αυτή την περίοδο; Σίγουρα και με το χορό έτσι;

Τρεξίματα για τις τελευταίες διαδικασίες, εννοείται πάντα κλέβω λίγο χρόνο να χορέψω… ξέρετε λατρεύω τον χορό !

 

5.     Βλέπουμε Σταυρούλα πως έχεις αλλάξει  κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου. Βοηθά αυτό τον άνθρωπο να νιώθει καλύτερα και γενικά να ανανεώνεται;

Ναι πάντα προσέχω τον εαυτό μου. Ανανεώνω την γκαρνταρόμπα μου και συχνά τα μαλλιά μου ! Εννοείται ότι κάνω κάθε χρόνο τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία.  Αυτό είναι το σημαντικότερο, και μετά η εμφάνιση η οποία όπως ξέρετε είναι κλειδί στις μέρες μας για να ανοίγουν πόρτες !

 

6.     Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

Σε σχέση ; (Γελάει) πρέπει να απαντήσω ;; Όχι δεν είμαι σε σχέση !!!

 

7.     Ποιους στόχους έχεις βάλει για φέτος και γενικά στη ζωή σου;

Στόχους… κάτι τρέχω. Θα υλοποιηθεί μέσα στον χρόνο. Δεν μπορώ να πω ακόμη πολλά ! Ένας δεύτερος στόχος… θέλω να φτιάξω έναν μεγάλο χώρο για αδέσποτα ζωάκια, να βοηθήσω όσο μπορώ όσα έχουν άσχημη τύχη έξω στους δρόμους ! Υγεία να έχουμε υπομονή και όλα οδεύουν εκεί που θέλει ο καθένας μας !!

 











Δεν υπάρχουν σχόλια: