Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Θανατηφόρο με θύμα 35χρονο. Καταλείπει εγκυμονούσα σύζυγο

Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μια φορά η άσφαλτος, με θύμα αυτή τη φορά τον 35χρονο Χρίστο Χριστοδούλου, ο οποίος εργαζόταν σε ταχυφαγείο και κατά τη διάρκεια εργασίας του ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο σε δρόμο στην περιοχή της Παλουριώτισσας στη Λευκωσία.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος 35χρονος, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, οδηγός διπλοκάμπινου φαίνεται να ανέκοψε την πορεία του, στο δρόμο κοντά στην εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στην Παλουριώτισσα. Από τη σύγκρουση ο 35χρονος εκτινάχθηκε και σύρθηκε στην άσφαλτο. Αφού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας Λευκωσίας Στέλιος Παναγίδης, ανέφερε ότι, «το πρωί γύρω στις 9:50 είχαμε ένα νέο θανατηφόρο δυστύχημα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος στη Λεωφόρο Αγίου Ανδρέου στην Παλλουριώτισσα και κατευθυνόταν από τον κυκλικό κόμβο του ΒΑΤΑ προς Λευκωσία σε ένα σημείο του δρόμου επιχείρησε στροφή προς δεξιά σε πάροδο με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας που ερχόταν από απέναντι με αποτέλεσμα να συγκρουστούν».

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος φορούσε κράνος, πρόσθεσε, «τραυματίστηκε κρίσιμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου εκεί αφού εξετάστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας, έγινε έλεγχος αλκοόλης στον άλλο οδηγό με μηδενική ένδειξη και είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης. Τα δυο οχήματα επίσης βρίσκονται στην Τροχαία για έλεγχο και λαμβάνουμε καταθέσεις για να εξακριβώσουμε ακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος».

Σημειώνεται πως ο άτυχος 35χρονος καταλείπει εγκυμονούσα σύζυγο.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης και την ίδια ώρα απευθύνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802023 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.


https://www.reporter.com.cy/police/article/997607/thrinos-ga-ton-atycho-christo-kataleipei-eggymonoysa-syzyg


φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: