Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση ΣΙΚΑΠ με τον Ηλία Μυριάνθους

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση των επαφών που ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου.  Ένας κλάδος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η σημερινή συνάντηση ήταν με τον βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου Ηλία Μυριάνθους.  

Τα θέματα που τέθηκαν ενώπιων του κ. Μυριάνθους είναι, χορηγία ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επιχειρήσεις, μείωση ασφαλιστικών εισφορών,  πνευματικά – συγγενικά δικαιώματα, κατάργηση της μονάδας 10%, επιμόρφωση αλλοδαπών που εργάζονται στα κέντρα αναψυχής αλλά και θέματα τοπικού χαρακτήρα. Ο κ. Μυριάνθους αναμένεται μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες  να  αναδείξει τα θέματα του ΣΙΚΑΠ και να οδηγηθούν στη Βουλή.

 Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μυριάνθους στο θέμα των πνευματικών – συγγενικών δικαιωμάτων, σημειώνοντας ότι, το πρόβλημα αυτό απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τη Βουλή και ακόμη δεν έχει γίνει η ανάλογη πρόοδος.    

Τον βουλευτή της ΕΔΕΚ Πάφου επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου με τον εκτελεστικό γραμματέα Πέτρο Κεχριώτη.

 

Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΤΑΠ Περιφ . Πάφου Νάσο Χατζηγεωργίου με τον οποίο εξέτασαν θέματα προβολής των κέντρων αναψυχής, διοργάνωσης εκδηλώσεων ανάδειξης της Πάφου και διαφόρων άλλων θεμάτων. Η συνεργασία ΣΙΚΑΠ και ΕΤΑΠ θα συνεχιστεί.


Σε πρώτη φάση ο ΣΙΚΑΠ έχει συναντηθεί με τους τέσσερις βουλευτές Πάφου. ΠΑΣΥΞΕ και ΕΤΑΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: