Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Νεκρός σε εργατικό ατύχημα


Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Σωτήρης Αντωνίου, 64 ετών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στη 1.50 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή Παλλουριώτισσας, όπου ο 64χρονος εργαζόταν σε υπό ανακαίνιση κατοικία. Στην προσπάθεια του να κατεβεί από κινητή αλουμινένια σκάλα, από την ταράτσα κατοικίας που βρίσκεται δίπλα στην υπό ανακαίνιση κατοικία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 64χρονος έπεσε στο έδαφος από ύψος τεσσάρων μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

 Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρου, καθώς και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας. Στη σκηνή διενήργησε αυτοψία Ιατροδικαστής, ενώ λειτουργός του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, διενήργησε εξετάσεις, σε συνεργασία και με μέλη της Αστυνομίας.

Τα αίτια θανάτου του 64χρονου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.


https://www.sigmalive.com/news/local/1006188/nekros-se-ergatiko-atyxima-64xronos-epese-apo-ypsos-tessaron-metron

Δεν υπάρχουν σχόλια: