Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Η Μαρία Αλεξάνδρου παντρεμένη στην νέα τηλεοπτική σεζόν

Η Μαρία Αλεξάνδρου κρατά σε άκρα μυστικότητα την ιδιωτική της ζωή μέχρι που έκανε το βήμα να μας πει ότι παντρεύεται. Ναι …  η δίμετρη καλλονή που έχει μετρήσει  χιλιάδες εξώφυλλα, παντρεύεται και μάλιστα ο σύντροφός της είναι κούκλος.

Εκείνη τονίζει ότι θέλει να επικεντρωθεί στην τηλεοπτική σεζόν στην δουλειά της και όλα τα υπόλοιπα είναι τακτοποιημένα από μέρους της. Τώρα σκάει στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια το ξεκίνημα που η ίδια δηλώνει, αλλάζει την ζωή της.

Αναφέρθηκε στο μάτι και στην γρουσουζιά επειδή έχω δεχθεί στην ζωή μου πολύ ζήλια.  Προτιμώ επειδή εκτιμώ όλους τους δημοσιογράφους να είναι παρόντες την ημέρα του πολιτικού μου γάμου αλλά να μην κοινοποιώ τίποτα στα social διότι υπάρχει πολύ κακό μάτι.  Σας ευχαριστώ.

Επίσης μια καυτή φωτογράφιση είπε ότι θα κάνει η καλλονή προς αφιέρωση του εαυτού της … μην φανταστείτε τίποτα το ιδιαίτερο θα την δείτε και περιμένω σχόλια,

Μαρία,  ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ σου εύχεται Η ώρα η Καλή. Να είσαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου. Το κακό μάτι όντως υπάρχει αλλά μην δίνεις σημασία.


Το φωτογραφικό υλικό μας παραχώρησε η Μαρία Αλεξάνδρου την οποία και ευχαριστούμε








Δεν υπάρχουν σχόλια: