Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Έχασε τις αισθήσεις του σε πλοίο στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σποράδες. Στη Σκόπελο διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Από ένα τραγικό γεγονός σημαδεύτηκε το ταξίδι του πλοίου CHAMPIONJET 1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι με έναν 44χρονο επιβάτη να χάνει τη ζωή του.


Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημερώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αστυνομικός που υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη και πατέρας ενός παιδιού ήταν, σύμφωνα με το thestival.gr, ο 44χρονος που έχασε τη ζωή του στο πλοίο CHAMPIONJET 1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μαντούδι.

Ο άτυχος 44χρονος υπηρετούσε στη γραμματεία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με τους συναδέλφους του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

«Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς αστυνομικούς της πόλης» είπαν χαρακτηριστικά για τον 44χρονο.

Ο 44χρονος έχασε τις αισθήσεις του το πρωί της Δευτέρας με τους υπευθύνους του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι, να ενημερώνουν το λιμεναρχείο Σκοπέλου ότι υπήρχε ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: