Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Τον μαχαίρωσε ο συγκάτοικός του στη Χλώρακα

 Υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης με θύμα 23χρονο διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 7.9.22 και ώρα 21:00 δόθηκε πληροφορία ότι μεταφέρθηκε ένα τραυματισμένο πρόσωπο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειτο για 23χρονο, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα στην Πάφο. Ο 23χρονος ανέφερε ότι κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης που είχε με έναν από τους συγκατοίκους του, αυτός του επιτέθηκε με μαχαίρι της κουζίνας με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 23χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο δεξιό κρόταφο, θλαστικό τραύμα στα χείλη και εκδορές σε άλλα μέρη του σώματος του. Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι η λεκτική αντιπαράθεση προέκυψε για ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται να είχε δανείσει ο ύποπτος στον παραπονούμενο και μετά τον δανεισμό του κινητού, αυτό δεν λειτουργούσε σωστά. Κατόπιν αυτού φέρεται να προκλήθηκε λεκτική αντιπαράθεση και ακολούθως ο τραυματισμός του υπόπτου.
Ο τραυματίας κρατήθηκε για περαιτέρω παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ διενεργούνται εξετάσεις προς εντοπισμό του υπόπτου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: