Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

«Ο κόσμος θέλει στήριξη και όχι κοροϊδία»

Υποψήφιος για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές θα είναι ο Αντρέας Ευστρατίου ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ μίλησε για τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο, τους στόχους του, το Κυπριακό αλλά και την αλλαγή που χρειάζεται η Κύπρος.


1.    Θα είστε υποψήφιος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Γιατί να σας ψηφίσει ο κόσμος;

Ευχαριστώ πολύ για την ωραία ερώτηση. Θα είμαι και τώρα Υποψήφιος γιατί ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια.  Μας παίρνουν από εκλογές σε εκλογές και μας κοροϊδεύουν… γι αυτό θα ψηφίσουν Ανδρέα Ευστράτιου για να φέρει την αλλαγή.  Ο κόσμος θέλει στήριξη και όχι κοροϊδία

 

2.    Τι θέλετε να αλλάξει στην Κύπρο; Τι σας ενοχλεί;

Στην Κύπρο πρώτα με την δύναμη του Θεού όταν εκλεγώ Πρόεδρος θα αλλάξω παρά πολλά όπως Ιατρικά θέματα, παιδεία ασφάλεια της πατρίδας μου και φυσικά θα βοηθώ αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη που είναι παρά πολλοί . Θα δώσω έμφαση στο Οδικό δίκτυο μιας και  έκαναν όλη την Κύπρο ξέφραγο αμπέλι. Κάνουν χρόνια για να φτιάξουν ένα οδικό δίκτυο.  Αν επισκεφτείτε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Αμερική,  ανοίγουν ένα δρόμο για επιδιόρθωση - ανακατασκευή και σε 24 ώρες τον τελειώνουν.

 

3.    Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από τον κόσμο κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιείτε;

Τα μηνύματα που λαμβάνω κατά την επισκέψεις μου είναι παρά πολύ θετικά.  Ο κόσμος θέλει αλλαγή. θέλει νέες ιδέες.  Θέλουμε Πρόεδρο σαν εσένα που βοηθάς όλο τον κόσμο, κύριος τους φτωχούς και τους αδικημένους, που μένουν πάντα στο περιθώριο και μας θυμούνται όποτε έρχονται εκλογές, μου λένε χαρακτηριστικά.

 

4.    Ποιο μήνυμα στέλνετε στους ψηφοφόρους;

Ψηφίστε Ανδρέα Ευστράτιου, το άνθρωπο σας… τώρα έχετε επιλογή,  που δεν θα σας προδώσει ποτέ,  που οι πόρτες του Γραφείου του θα είναι ανοικτές  για όλο τον κόσμο. Ο άνθρωπος  που δεν ξεχωρίζει κόμματα, χρώματα, φυλή… ,για μια πατρίδα ελεύθερη, όχι σκλαβωμένη.








Δεν υπάρχουν σχόλια: