Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Οδηγούσε στην Πάφο υπό την επήρεια ναρκωτικών και με υπερβολική ταχύτητα

 Σύλληψη 34χρονου για κατοχή ναρκωτικών, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και παράβαση του ορίου ταχύτητας . Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μετά από καταδίωξη, για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, παράλειψη να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 7.9.22 και ώρα 23:07 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Ομάδας Ζ βρίσκονταν στην Λεωφόρο Μεσόγης και έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο το οποίο είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας για να σταματήσει να ελεγχθεί.
Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει καταδιώχτηκε και ανακόπηκε μετά από πάροδο τριών λεπτών. Όπως διαφάνηκε οδηγείτο από 34χρονο ο οποίος συνελήφθη για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, οδηγούσε χωρίς φώτα πορείας και επειδή παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού.
Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε ίχνη κάναβης ενώ σε έλεγχο νάρκοτεστ ήταν θετικός. Ο 34χρονος κατηγορήθηκε για όλα τα αδικήματα για τα οποία έχει συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: