Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Απόπειρα φόνου στην Πάφο

 

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο σε βάρος 36χρονου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα στην Πάφο.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 36χρονο, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.
Φέρει κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 36χρονου μόνιμου κάτοικου Κύπρου με τις εξετάσεις να έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή που εντοπίστηκε το θύμα προς εξασφάλιση μαρτυρίας, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.
Την σκηνή, είπε ο κ. Νικολάου, αναμένεται να επισκεφτεί η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας ώστε να εξεταστεί και να συλλεχθούν τα απαραίτητα τεκμήρια.
Οι έρευνες, συνέχισε, στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά από μια μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να είναι κάτι ανακοινώσιμο.Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη , δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στην στην οδό Μπουμπουλίνας στην Πάφο.
Το εν λόγω πρόσωπο που αφορούσε 36χρονο μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα
Στο μεταξύ, ακολούθως ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου υποβάλλεται σε επέμβαση.
Η σκηνή και το διαμέρισμα του τελούν υπό αστυνομική φρούρηση.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

kype

Δεν υπάρχουν σχόλια: