Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΣΙΚΑΠ συναντήθηκε με τον Χρύσανθο Σαββίδη

Σειρά επαφών με τους βουλευτές Πάφου ξεκίνησε από σήμερα ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου.  Ένας κλάδος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η πανδημία, δυστυχώς, χτύπησε  σε μεγάλο βαθμό τα κέντρα αναψυχής με αποτέλεσμα πολλά από αυτά στην Πάφο να βάλουν λουκέτο, αφού δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιούργησε ο κορωνοιός.

Η πρώτη συνάντηση έγινε σήμερα με τον βουλευτή του ΔΗΚΟ Πάφου Χρύσανθο Σαββίδη ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που τέθηκαν ενώπιον του. Θέματα όπως, Πνευματικά – Συγγενικά δικαιώματα, η μονάδα 10%, επιμόρφωση αλλοδαπών που εργάζονται στα κέντρα αναψυχής αλλά και θέματα τοπικού χαρακτήρα. Ο κ. Σαββίδης επικοινώνησε αμέσως με τους αρμοδίους για να μπορέσει να τα αναδείξει και να οδηγηθούν στη Βουλή.    

Ο ΣΙΚΑΠ θα συνεχίσει τις επαφές του και με την ολοκλήρωσή τους θα ανακοινώσει στα μέλη του και γενικά στους ιδιοκτήτες κέντρων Αναψυχής Πάφου, αναλυτικά τα θέματα που τέθηκαν, τα αποτελέσματα αλλά και οι ενέργειες που θα αποφασιστούν.

Τον βουλευτή του ΔΗΚΟ Πάφου Χρύσανθο Σαββίδη επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου με τον εκτελεστικό γραμματέα Πέτρο Κεχριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: