Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΣΙΚΑΠ συναντήθηκε με τον Βαλεντίνο Φακοντή

Σειρά επαφών με τους βουλευτές Πάφου έχει ξεκινήσει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου.  Ένας κλάδος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Η πανδημία, δυστυχώς, χτύπησε  σε μεγάλο βαθμό τα κέντρα αναψυχής με αποτέλεσμα πολλά από αυτά στην Πάφο να βάλουν λουκέτο, αφού δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιούργησε ο κορωνοιός.

Μετά το βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρύσναθο Σαββίδη, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Πάφου Βαλεντίνο Φακοντή ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που τέθηκαν ενώπιον του. Θέματα όπως, χορηγία ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επιχειρήσεις, μείωση ασφαλιστικών εισφορών,  πνευματικά – συγγενικά δικαιώματα, κατάργηση της μονάδας 10%, επιμόρφωση αλλοδαπών που εργάζονται στα κέντρα αναψυχής αλλά και θέματα τοπικού χαρακτήρα. Ο κ. Φακοντής αναμένεται μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες  να  αναδείξει τα θέματα του ΣΙΚΑΠ και να οδηγηθούν στη Βουλή.   

Ο ΣΙΚΑΠ θα συνεχίσει τις επαφές του και με την ολοκλήρωσή τους θα ανακοινώσει στα μέλη του και γενικά στους ιδιοκτήτες κέντρων Αναψυχής Πάφου, αναλυτικά τα θέματα που τέθηκαν, τα αποτελέσματα αλλά και οι ενέργειες που θα αποφασιστούν.

Τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Πάφου Βαλεντίνο Φακοντή επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου με τον εκτελεστικό γραμματέα Πέτρο Κεχριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: