Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση ΣΙΚΑΠ με τον Χαράλαμπο Πάζαρο

Σειρά επαφών με τους βουλευτές Πάφου έχει ξεκινήσει ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου.  Ένας κλάδος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η πανδημία, δυστυχώς, χτύπησε  σε μεγάλο βαθμό τα κέντρα αναψυχής με αποτέλεσμα πολλά από αυτά στην Πάφο να βάλουν λουκέτο, αφού δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιούργησε ο κορωνοιός.

Μετά το βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρύσναθο Σαββίδη, τον Βαλεντίνο Φακοντή βουλευτή του ΑΚΕΛ, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπο Πάζαρο ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που τέθηκαν ενώπιον του. Θέματα όπως, χορηγία ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επιχειρήσεις, μείωση ασφαλιστικών εισφορών τουλάχιστον 5 μονάδες,  πνευματικά – συγγενικά δικαιώματα, κατάργησή τους ή πληρωμή μόνο μιας εταιρείας, κατάργηση της μονάδας 10%, επιμόρφωση αλλοδαπών που εργάζονται στα κέντρα αναψυχής αλλά και θέματα τοπικού χαρακτήρα. Ο κ. Πάζαρος αναμένεται μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες  να  αναδείξει τα θέματα του ΣΙΚΑΠ και να οδηγηθούν στη Βουλή.   

Ο ΣΙΚΑΠ θα συνεχίσει τις επαφές του και με την ολοκλήρωσή τους θα ανακοινώσει στα μέλη του και γενικά στους ιδιοκτήτες κέντρων Αναψυχής Πάφου, αναλυτικά τα θέματα που τέθηκαν, τα αποτελέσματα αλλά και οι ενέργειες που θα αποφασιστούν.

Τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπο Πάζαρο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου με τον εκτελεστικό γραμματέα Πέτρο Κεχριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: