Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

29χρονος σκότωσε τη μητέρα του


Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τις 17.30 όταν ο 29χρονος γιος είχε άγριο καβγά μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, με την 60χρονη μητέρα του με την οποία ζούσαν μαζί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους της γειτονιάς στην οδό Παπαδιαμάντη, άκουσαν έντονες φωνές από το διαμέρισμα, ωστόσο δε μπορούσαν να φανταστούν ότι ο γιος θα σκότωνε τη μητέρα του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, ενώ κατά πληροφορίες ο γιος καθόταν στην πολυθρόνα του διαμερίσματος και δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Από την αρχή κρίθηκε ότι ήταν ο βασικός ύποπτος, ενώ λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος και συνελήφθη.

 Στο διαμέρισμα αυτήν την ώρα βρίσκεται προσωπικό της σήμανσης που συλλέγει στοιχεία, ενώ αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής προκειμένου να εξέταση τη σορό.


Άνθρωποι της γειτονιάς κάνουν λόγο μιλώντας για τον 29χρονο για ένα άτομο που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, ενώ αναφέρουν πως δεν είχε συχνούς καβγάδες με τη μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: