Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ραφαέλλα Χρίστου από τη Λεμεσό - Α’ Αναπλ. Miss Κρήτη 2022. ΦΩΤΟ

 Η Κύπρια Ραφαέλλα Χρίστου από τη Λεμεσό είναι φοιτήτρια στην Κρήτη. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Τουρισμού.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2022 έλαβε μέρος στα Παγκρήτια καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο και κατέλαβε την θέση της Α’ Αναπλ. Miss Κρήτη. Γιάννης Σπαλιάρας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρουσίασαν την εκδήλωση. Η Ραφαέλλα, με την οποία συνομιλήσαμε και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες των καλλιστείων,  έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram….

"Ήταν μία υπέροχη εμπειρία την οποία θα μου μείνει για πάντα αξέχαστη! Τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να το θελήσεις πραγματικά! Αυτό ήταν το μάθημα μου σε όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που έζησα σαν Ραφαέλλα! Θεωρώ πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό βέβαια  το άγχος ήταν πολύ έντονο εκείνη την στιγμή παρόλα αυτά δεν τα έβαλα κάτω γιατί πίστεψα στον εαυτό μου .Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε έμενα είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες στιγμές να έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν και να πιστεύουν σε εσένα σε κάθε κομμάτι της ζωής σου!

 Στην ζωή δεν υπάρχει  μεγαλύτερη πρόκληση από τα όνειρα μας και τους στόχους μας στο να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας ώστε να τα πετύχουμε! Ακόμα και αν προσπαθήσεις και δεν το πετύχεις από την πρώτη προσπάθεια να ξέρεις πως δεν είσαι ηττημένος! Όσο συνεχίζεις να προσπαθείς πάντα θα είσαι νικητής! Και όπως λέω πάντα «Η μεγαλύτερη περιουσία είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου, είναι ο μόνος που δεν θα σε προδώσει ποτέ".


Το φωτογραφικό υλικό μας παραχώρησε η Ραφαέλλα την οποία και ευχαριστούμε και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: