Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Νεκρή 62χρονη μετά από φοβερό τροχαίο

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01:00, όχημα που οδηγούσε 35χρονος Ρώσος με συνοδηγό 27χρονη Ουκρανή, στην παραλιακή οδό της Βασιλέως Γεωργίου, στον ποταμό της Γερμασόγειας, στη συμβολή των φώτων τροχαίας με την οδό Παναγιώτη Τσαγγάρη, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 62χρονη από την Ουγγαρία.

Από τη βίαια σύγκρουση η 62χρονη γυναίκα, τραυματίστηκε θανάσιμα και αφού απεγκλωβίστηκε από το όχημα της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η ουκρανή συνοδηγός του 35χρονου Ρώσου, τραυματίστηκε ελαφρά και αφού έτυχε περίθαλψής έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 35χρονος δεν έχει τραυματιστεί.

Από τις εξετάσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, καθώς στον προκαταρκτικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 58μg% και στον τελικό έλεγχο 47μg%.

Ο οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων, ενώ από τις εξετάσεις στη σκηνή εκτιμάται ότι το όχημα του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά τον δεδομένο χρόνο της σύγκρουσης. 


https://www.reporter.com.cy/police/article/1034456/amorfi-maza-siderikon-ta-ochimata-poy-eneplakisan-sto-thanatiforo-sfodri-syggroysi

Δεν υπάρχουν σχόλια: