Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Έγινε το έλα να δεις σε διαμέρισμα στην Πάφο. Όλες οι λεπτομέρειες

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, επίθεσης και μαχαιροφορίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίων οκτώ προσώπων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 23:10 χθες λήφθηκε πληροφορία ότι σε πολυκατοικία στην Λεωφόρο Δανάης στην Πάφο υπήρχε φασαρία από πρόσωπα αραβικής καταγωγής. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο μέρος και από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 21:45 οκτώ πρόσωπα είχαν μεταβεί σε συγκεκριμένο διαμέρισμα, χτύπησαν την πόρτα, τους άνοιξαν οι ένοικοι οι οποίοι ήταν έξι πρόσωπα αραβικής καταγωγής ηλικίας από 18 μέχρι 25 ετών.
Σύμφωνα με την καταγγελία τους, τα οκτώ πρόσωπα δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Τα δύο εξ αυτών κρατούσαν πιστόλι, άλλα σπαθιά και τα υπόλοιπα ξύλα. Επιτέθηκαν έχοντας στόχο έναν εκ των ενοίκων ηλικίας 20 ετών, τον οποίο και τραυμάτισαν στην ωμοπλάτη με το σπαθί.
Δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στο σπίτι ηλικίας 24 ετών επίσης τραυματίστηκε από σπαθί στην παλάμη. Ακολούθως κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τα οκτώ άτομα έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 600 ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό 500 ευρώ και στη συνέχεια αναχώρησαν.
Οι δύο τραυματίες από τους ένοικους μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 20χρονος φέρει τραύμα στον αριστερό ώμο, όπου του έγινε συρραφή, ενώ ο 24χρονος φέρει τραύματα στην αριστερή παλάμη και επίσης του έγινε συρραφή. Η σκηνή έχει αποκλειστεί και συνεχίζει τις εξετάσεις το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου ένας εκ των οκτών φερόμενων δραστών έχει αναγνωριστεί και εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: