Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης της πρώτης ποιητικής συλλογής της Μ. Κορυτσά. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση παρουσίασης της πρώτης ποιητικής συλλογής της Μαρίας Κορυτσά με τίτλο  "Αν δεν σε φέρει η καρδιά σου μην έρθεις ποτέ"  καθώς και του νεοσυσταθέντος ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ, που φέρει το όνομα του μακαριστού πατέρα της προς αποτίμηση φόρου τιμής προς αυτόν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αξιότιμος Δήμαρχος Λεμεσού κος  Νικολαΐδης, ο αξιότιμος Δήμαρχος Γερμασόγειας κος Ξυδιάς, η εκδότρια του βιβλίου, ο καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου FFEDERICK καθώς κι άλλοι επίσημοι.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή ακούστηκαν τα ποιήματα του βιβλίου  και προβλήθηκαν οι ευαίσθητες πτυχές της ζωής και κυρίως η ανάγκη φροντίδας, αγάπης και συμπαράστασης των ατόμων τρίτης και τέταρτης ηλικίας.

Μέρος του ποσού από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στο ίδρυμα  ΘΕΟΤΟΚΟΣ, στο ίδρυμα  ΔΕΠΥ και το μεγαλύτερο μέρος στη στήριξη του ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε πλήθος κοινού που συγκινημένο από την παρουσίαση καταχειροκρότησαν την εκδήλωση.

Η Μαρία Κορυτσά ευχαριστεί θερμά   όλους όσοι συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της παρούσας εκδήλωσης, καθώς και τους δημοσιογράφους Christodoulos Christodoulou  του ΡΙΚ Anna Irakleous Maria Morgan Nicolaou  Stavroulla Nicolaou και την Chrysanthi Athanasiou  στο τραγούδι που παρευρέθηκαν αφιλοκερδώς και στήριξαν το θεάρεστο αυτό έργο. Όλοι μαζί ενωμένοι για τον κοινό αυτό σκοπό.


Το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεα παραχώρησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ η Μαρία Κορυτσά









































Δεν υπάρχουν σχόλια: