Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Όλα τα νεότερα για την απόπειρα φόνου

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ορόκλινη. Τραυματίστηκε κι ένα εξάχρονο παιδάκι. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 42χρονος, ο 39χρονος και το παιδί του θα μετέβαιναν για κυνήγι, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν κάθε βδομάδα. Γύρω στις 5:30 το πρωί της Κυριακής, ο δράστης, φαίνεται να παραμόνευε έξω από την πολυκατοικία και να γνώριζε τις κινήσεις του 42χρονου.

Όταν στο όχημα εισήλθε ο 39χρονος μαζί με το εξάχρονο παιδί του και όταν ο 42χρονος οδηγός του οχήματος άρχισε να διανύει μερικά μέτρα, τότε ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 42χρονος οδηγός στην κοιλιακή χώρα και το πόδι, ενώ διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει και το εξάχρονο παιδί, που καθόταν πίσω από την θέση του οδηγού.

Ο 42χρνος εισήχθη στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου, με τραύμα στο πόδι, όπου πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος είναι συγγενικό πρόσωπο γνωστού προσώπου και δεν αποκλείεται ο δράστης να ήθελε να στείλει μήνυμα. 

Το στρατόπεδο των στόχων στρέφει τα βλέμματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ θεωρούν πως ενδεχομένως να ήθελαν να σταλεί μήνυμα στο συγγενικό πρόσωπο του 42χρονου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στρέφουν τα βλέμματά τους σε πρόσωπα που είτε ήταν, είτε είναι ενεταγμένα στο πρόγραμμα μαρτύρων της ΥΚΑΝ, με την Αστυνομία να αρχίζει την λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ειδικότερα από αυτούς με τους οποίους υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί.

 Η σκηνή μετά την απόπειρα φόνου αποκλείστηκε για έρευνες, κατά τις οποίες παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ άρχισαν να εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Δεδομένου πως από την απόπειρα φόνου τραυματίστηκε παιδί, κάτι που παραβιάζει τους άγραφους νόμους της νύχτας, προκλήθηκε αναστάτωση στη Λάρνακα, με το βάρος πλέον να πέφτει στους ώμους της Αστυνομίας για εξιχνίασή της.


https://www.reporter.com.cy/police/article/1033409/eisilthe-to-paidi-sto-ochima-pyroboloyse-adiakritos-i-syndesi-me-gosto-prosopoΣε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία για εντοπισμό οπλισμού σε κοντινό σημείο από τη σκηνή της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το πρωί στην περιοχή της Ορόκλινης στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φιλικά πρόσωπα του 42χρόνου και του 39χρονου, που βρέθηκαν στο στόχαστρο του δράστη, υποψιάστηκαν πιθανή διαδρομή που ακολουθήσε ο επίδοξος δολοφόνος, την ακολουθήσαν και εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή ένα πυροβόλο όπλο, γάντια και κουκούλα.

Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη τη οποίας έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τα τεκμήρια για εξετάσεις. Πρόκειται για σημαντικά τεκμήρια τα οποία ενδεχομένως να δείξουν το πρόσωπο που άνοιξε πυρ κατά του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν ο 42χρονος, ο 39χρονος και το εξάχρονο παιδί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο και στη σκηνή εντοπίστηκε αριθμός από κάλυκες.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η πλευρά του 42χρονου που φαίνεται να ήταν ο στόχος, στρέφει τα βλέμματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και σε πρόσωπα με τα οποία έχουν ανοικτούς λογαριασμούς, τόσο ο ίδιος, όσο και συγγενικό του πρόσωπο, στον οποίο ο δράστης και οι ηθικοί αυτουργοί ενδεχομένως να ήθελαν να στείλουν μήνυμα.

Υπενθυμίζεται πως, από του πυροβολισμούς ο 42χρονος οδηγός τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και το πόδι, ενώ διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει και το εξάχρονο παιδί, που καθόταν πίσω από την θέση του οδηγού.

Ο 42χρoνος εισήχθη στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου, όπου πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.https://www.reporter.com.cy/police/article/1033447/polites-entopisan-oplo-gntia-kai-koykoyla-konta-apo-ti-skini-tis-apopeiras-fonoy

Δεν υπάρχουν σχόλια: