Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Πέθανε ο μεγάλος Πελέ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο μεγάλος Πελέ, δεν είναι ποια μαζί μας. Η καρδιά του «σίγησε» και η μπάλα σταμάτησε να κυλάει στο χορτάρι.


Η ψυχή του τεράστιου Βραζιλιάνου είναι στα χέρια του λυτρωτή Χριστού και όλος ο κόσμος θρηνεί την απώλεια του Βραζιλιάνου μύθου.

Ο Πελέ δεν είναι πια ανάμεσα μας και η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη και απέραντη στεναχώρια σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Ο 82χρονος θρύλος της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και της Σάντος, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊντσάιν του Σάο Πάολο, έχοντας δίπλα του την οικογένεια του.

Οι δύο κόρες του, ο γιος του και η σύζυγος του ήταν δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή σε αυτή την άνιση μάχη και η είδηση του θανάτου του Πελέ, κυριαρχεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου.

in.gr


Σε ηλικία 82 ετών, ο Έντσον Αράντες Ντον Νασιμέντο, ο θρυλικός Πελέ, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο.

Παγκόσμιος θρήνος για τον μεγάλο Πελέ που «έφυγε» σε ηλικία 82 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας. Τις τελευταίες ημέρες του στο νοσοκομείο, στο πλευρό του βρισκόταν σύσσωμη η οικογένειά του.

Ο μεγάλος Πελέ έφυγε για τη «γειτονιά των αγγέλων». Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο άνθρωπος που ανέδειξε τη Βραζιλία ως παγκόσμια δύναμη, δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Μετά από αρκετά 24ωρα νοσηλείας σε νοσοκομείο στη Βραζιλία, άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας δίπλα τους δικούς του ανθρώπους και νοερώς όλον τον ποδοσφαιρικό - και όχι μόνο - πλανήτη.


cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: